***       Водещите вечерни новини       на 9 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 9 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Кьовеши посочи какво спъва разследването на корумпирания елит у нас. Русия видя „открита проява на враждебност от страна на София“


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 9 ноември   

 

„ Българският офис на европейската прокуратура може да бъде даден като добър образец. Сравнявайки офиса в България с другите офиси, считам, че сме заложили положителни стандарти тук “. 

Това сподели европейският основен прокурор Лаура Кьовеши след среща с премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел.

***

В зала гласоподаваха 191 народни представители. " За " бяха 134 депутати, " срещу " гласоподаваха 55, а " въздържал се " двама. Това значи, че България ще се снабди със 183 американски бронетранспортьора " Страйкър ", 15 спомагателни камиона и друго съоръжение. 

***

След като през септември на дневен ред още веднъж излезе въпросът за възобновяване на ставката за ресторантьорските и кетъринг услугите на 20%, браншът още веднъж оказа отпор на властта и съобщи, че се готви разбор с данни на Национална агенция за приходите за резултатите от мярката. Той щял да покаже обективно до каква степен секторът е изсветлял.

След като въпросният разбор не се появява към този момент месец и половина, Mediapool направи собствен различен разбор въз основата на получена публична информация от данъчната организация по тематиката.

***

„ Смятам, че достойната позиция е да бъде поета политическа отговорност за загубата на локалните избори във Варна и това е напълно мое решение. Стоях твърдо зад кандидатурата на Иван Портних и считам, че той беше верният избор за кмет. Този избирателен резултат не е отражение на доверието на варненци, а е разследване от основаната нова сглобка във Варна и оказания голям корпоративен напън над жителите “.

***

И няколко „ съветски “ новини…

***

***

***

„ Не би трябвало да продължаваме да живеем в среда, в която родителите да се опасяват да оставят децата си пред тв приемника, тъй като могат инцидентно да попаднат на някой разпуснат политик, на речника му и на държанието му, на мръсната му уста и експанзия “. 

„ Демокрацията към този момент е най-хубавото, на което актуалният човек е кадърен. Не е идеална, само че към този момент е най-хубавото ни достижение. Само че изисква самоконтрол. Не можеш да лееш апели за принуждение и фашизъм, единствено тъй като демокрацията ти дава малка врата под формата на независимост на словото. Не можеш да лееш фекалии и полови подмятания, единствено тъй като си прочут политик и имаш опцията да си покажеш проблемите от изчезналото образование обществено “. 

***

***

Герашченко попита в " Екс ": Какво е станало с бузите на Путин?

Под заложения от високопоставения чиновник в силовото ведомство в Киев въпрос се появиха голям брой отговори.  

Основните версии бяха, че съветският президент се е " тунинговал " и се поставил ботокс в елементи от лицето или че става дума за двойник на Путин.

Малко по-късно през днешния ден представителят на Главното ръководство на разузнаването към Министерството на защитата на Украйна Андрей Юсов съобщи: Президентът на страната-агресор има минимум трима двойници.

***

Прожекцията на кървавата офанзива на Хамас в Израел от 7 октомври подпали всеобщи вълнения в покрайнините на Музея на толерантността в Лос Анджелис.

Поддръжници на Израел, които са участвали на прожекцията, и такива в поддръжка на Палестина, които са били наоколо до музея по време на прожекцията, са влезнали в пердах между тях.

На прожекцията, на която било излъчено видеото с нахлуването на терористичната формация Хамас  в Израел на 7 октомври, са участвали към 200 души.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР